Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Lav din egen gin hos Ginskolen Værløse

Oplev magien ved destillering på GinSkolen

På GinSkolen får I muligheden for at dykke ned i den fortryllende verden af ginproduktion. Uanset om I er en gruppe venner, en familie eller et team, vil I opleve en uforglemmelig dag med masser af hygge og læring.

Dagen begynder med en hjertelig velkomst, hvor I bydes velkommen med en forfriskende Gin Tonic. Imens I nyder den kølige drink, vil vores erfarne værter give jer en kort introduktion til aftenens begivenheder og dele historien bag GinSkolen med jer.

Derefter er det jeres tur til at blive Master Destiller for en aften. I vil lære teknikkerne bag destillering, eksperimentere med forskellige smagsvarianter og skabe jeres helt egen, unikke gin. Undervejs vil vores eksperter guide jer og give jer værdifulde tips og tricks, så I kan opnå det bedste resultat.

Så kom og vær med til en oplevelse ud over det sædvanlige på GinSkolen, hvor I får lov til at kanalisere jeres indre kemiker og skabe en smagsoplevelse, som I altid vil huske. Gør jer klar til en fantastisk dag fyldt med destillering, ginproduktion og selvfølgelig masser af sjov og samvær med jeres medkursister. Skynd jer at booke jeres plads i den lille kemikerens verden!

Hvad er inkluderet?
  • Destiller din egen gin på egen kobberkedel
  • Et par cocktails
  • En flaske gin med hjem
  • 3 hyggelige timer
Book et privat arrangementSkal du holde et privat arrangement?
Vi afholder også private arrangementer for større grupper, såsom polterabend og firma events. Send os en forespørgsel her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Cover image
Om GinSkolen

Velkommen til GinSkolen

Skal i have en spændende dag ud af det, er i et team der skal rystes sammen, eller en gruppe venner eller familie der bare gerne vil hygge jer i et par timer omkring gode gin og tonics, mens i destillerer jeres helt egen Gin?

Hos GinSkolen, står vores værter klar til at tage imod jer. Der er en iskold Gin Tonic klar til jer, som i kan nyde mens i lige finder jer tilrette i GinSkolen lokaler.
Jeres vært vil kort gennemgå hvad der skal ske i løbet af aftenen, samt fortælle kort om GinSkolens historie.

Dernæst er i klar til at vøre Master Destiller for en aften.

GinSkolenVestergade 294690 Haslev
kontakt@ginskolen.dk+45 61 40 46 90
© 2024 GinSkolen
Fra 1.249 kr./person
Company logo
Fra 1.249 kr./person