Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Ginsmagning hos Ginskolen
  • 2 timers smagning og rundvisning hos Ginbutikken
  • Smagning af 5 forskellige gins fra hele verden
  • Tonic og garnish til de forskellige gins
  • Spændende og sjove historier
  • Mulighed for at købe over 350 forskellige gins fra Ginbutikken

Det er ikke en overraskelse, at Ginbutikken elsker gin. En spiritus med enebærsmag, der er med til at give en helt speciel smag af gran, som de fleste af os forbinder den velkendte væske med. Gin er dog meget mere end blot smagen af gran, som I vil opdage til ginsmagning hos Ginbutikken. Her deler de ud af deres kærlighed til den klare spiritus, og I får en enestående mulighed for at smage på ginnen og alle dens nuancer. Alle sanserne kommer på prøve, når I skal smage og dufte jer igennem 5 forskellige gins med tilhørende tonic og garnish, der supplerer ginnen på den gode måde. Hvem skal du have med til en hyggelig eftermiddag eller aften hos Ginbutikken?

Book et privat arrangementSkal du holde et privat arrangement?
Vi afholder også private arrangementer for større grupper, såsom polterabend og firma events. Send os en forespørgsel her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Cover image
Om GinSkolen

Velkommen til GinSkolen

Skal i have en spændende dag ud af det, er i et team der skal rystes sammen, eller en gruppe venner eller familie der bare gerne vil hygge jer i et par timer omkring gode gin og tonics, mens i destillerer jeres helt egen Gin?

Hos GinSkolen, står vores værter klar til at tage imod jer. Der er en iskold Gin Tonic klar til jer, som i kan nyde mens i lige finder jer tilrette i GinSkolen lokaler.
Jeres vært vil kort gennemgå hvad der skal ske i løbet af aftenen, samt fortælle kort om GinSkolens historie.

Dernæst er i klar til at vøre Master Destiller for en aften.

GinSkolenVestergade 294690 Haslev
kontakt@ginskolen.dk+45 61 40 46 90
© 2024 GinSkolen
Fra 299 kr./person
Company logo
Fra 299 kr./person