Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Cocktail Kursus hos GinSkolen Haslev

Kom og deltage i vores Cocktail Kursus hvor vores dygtige værter lære jer alt hvad der er værd at vide om at lave den perfekte cocktail!

Et Cocktail Kursus er den perfekte aktivitet til et team/firma event, et polterabend, eller til dig der gerne vil imponere vennerne derhjemme.

Her er en kort gennemgang af hvordan et Cocktail Kursus hos GinSkolen forløber.

Til at starte med, vil jeres vært servere en velkomst cocktail, samt en fortælling om cocktailen og hvad den indeholder og historien bag lige netop den cocktail.

Mens i nyder jeres første cocktail, vil jeres vært gennemgå hvilket udstyr der skal bruges til de forskellige cocktails. Noget skal shakes, noget skal bygges/mixes, straines, dobbelt straines og poures - ja, der er mange fagudtryk.

Efterfølgende gennemgås de 4 cocktails der skal demonstreres af jeres vært og efter hver demonstration – så er det jeres tur til at lave den, selvfølgelig med kyndig vejledning.

I laver jeres cocktails i den rækkefølge jeres vært viser jer det og inden længe, så kan i nyde jeres egen cocktail.

Undervejs serveres der snacks, vand og en masse gode råd fra jeres vært.

Hvad er inkluderet?

Velkomst Cocktail
4 Cocktails
Snacks & Isvand
En masse vejledning og gode råd

Book et privat arrangementSkal du holde et privat arrangement?
Vi afholder også private arrangementer for større grupper, såsom polterabend og firma events. Send os en forespørgsel her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Cover image
Om GinSkolen

Velkommen til GinSkolen

Skal i have en spændende dag ud af det, er i et team der skal rystes sammen, eller en gruppe venner eller familie der bare gerne vil hygge jer i et par timer omkring gode gin og tonics, mens i destillerer jeres helt egen Gin?

Hos GinSkolen, står vores værter klar til at tage imod jer. Der er en iskold Gin Tonic klar til jer, som i kan nyde mens i lige finder jer tilrette i GinSkolen lokaler.
Jeres vært vil kort gennemgå hvad der skal ske i løbet af aftenen, samt fortælle kort om GinSkolens historie.

Dernæst er i klar til at vøre Master Destiller for en aften.

GinSkolenVestergade 294690 Haslev
kontakt@ginskolen.dk+45 61 40 46 90
© 2024 GinSkolen
Fra 349 kr./person
Company logo
Fra 349 kr./person